KUNTOSALIN PERUSKURSSI TORSTAISIN

Kuntosalin peruskurssi starttaa tammikuun puolivälissä liikkeelle aina torstaisin klo 18-19. Kurssilla käymme läpi kaikki perusliikkeet ja -laitteet ja kurkkaamme tarvittaessa myös hieman vapaapainopuolelle. Tai jos sinulla on jotain kysyttävää tietyistä liikkeistä tai mieltäsi askarruttavista kuntoiluasioista ylipäätään, niin perehdymme samalla myös niihin. Kurssi on suunnattu lähtökohtaisesti aloittelijoille, mutta toki siihen voi osallistua kuka tahansa, joka kokee tarvetta tarkistaa tekniikkaansa tai haluaa uusia virikkeitä kuntoilun parissa.

Kurssin vetovastuussa on T4Y/Fustra-koulutettu Personal Trainer Matti Kataja. Mukana on mahdollisesti myös vierailevia Personal Trainereita.

Kuntosalin peruskurssi on täysin veloitukseton kuntoklubin jäsenille tai siihen voi myös osallistua kertakäynnin hinnalla (15€). Tule nyt ottamaan sali haltuun rennoissa tunnelmissa! Ilmoittautumiset info@alexanderhealthclub.fi.

Meillä asiakas voi keskittyä rauhassa omaan hyvinvointiinsa, muu on mietitty valmiiksi.
Matti Kataja CEO, Personal trainer