Siirry suoraan sisältöön

Alexander health club

Alexander health club tarjoaa kaikki tarvitsemasi hyvinvointipalvelut

Alexander health club Oulu on etsimäsi hyvinvointikeskus hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Oulun keskustassa. Löydät meiltä kaikki tarvitsemasi liikunta- ja hyvinvointipalvelut saman katon alta. Voit tulla meille treenaamaan joko kuntosalin puolelle tai ryhmäliikuntatunnille ja rentoutua sen jälkeen kuumakivihieronnassa.

Olemme erikoistuneet etenkin liikuntapalveluihin ja tärkein tehtävämme on tarjota sinulle liikuntapalveluja, joiden avulla voit joko harrastaa perusliikuntaa tai päästä tavoitteisiisi. Löydät meiltä personal trainer Oulu -palvelut edulliseen hintaan, ja voit yhdessä personal trainerin kanssa suunnitella treenisi omien tavoitteidesi mukaan. Personal trainerimme osaavat ottaa huomioon kehosi kunnon, koostumuksen ja tavoitteet. Näin voit treenata juuri sinulle sopivia lajeja ja päästä tavoitteisiisi ammattilaisen johdatuksella.

Kuntosalivalmentajan tapaaminen Alexander health clubissa

Varaa tutustumiskäynti

Varaa meille ilmainen tutustumiskäynti

Jätä meille viesti varataksesi ilmaisen tutustumiskäynnin kuntosalin puolelle tai ryhmäliikuntatunnille. Voit kertoa meille myös muut toiveesi ja tavoitteesi niin voimme suunnitella ja keskustella yhdessä.

Treeniohjelman suunnittelua  * Emme jaa tietojasi.

  Löydät meiltä alan parhaat personal trainerit

  Alexander health club Oulu palkkaa vain ja ainoastaan osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Koska työ liikunnan ja terveyspalvelujen parissa vaatii tiettyä osaamista, on meille erittäin tärkeää, että lyödät meiltä osaavaa ja asiantuntevaa palvelua. Voit aina kysyä neuvoa joko ravitsemukseen, kehon koostumukseen, liikuntaan tai muuhun hyvinvointiin liittyen. Meillä sinulla on mahdollisuus suunnitella oma ruokavalio ja kuntosaliohjelma osaavien ammattilaisten tukemana. Voit tulla meille, vaikka et olisi koskaan ennen treenannut kuntosalilla, sillä opastamme sinut alkuun ja autamme sinua tekemään liikkeet oikein alusta alkaen. Emme jätä sinua yksiä pähkäilemään, vaan löydät meiltä aina innostavaa ja avuliasta henkilökuntaa.

  Kuntosalivalmennus

  Astetta parempi treeni

  Mikäli kaipaat kovempaa treeniä, on sinulla myös mahdollisuus osallistua vedettyihin treeniohjelmiin. Löydät meiltä kuukausittain vaihtuvia treeniohjelmia ja ohjattuja liikuntatunteja. Sinulla on mahdollisuus kokea meillä esimerkiksi bootcamp-treeni, stepperitreeni tai astetta kovempi lihaskuntotreeni aivan omien mieltymystesi mukaisesti. Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti ja monesti tunnit ovat täynnä, joten varaathan paikkasi mukaan ajoissa. Voit tiedustella meiltä meneillään olevista treeneistä sivustomme kautta tai tulemalla meille paikan päälle. Odotamme yhteydenottoasi ja tulevia treenikertojasi innolla.

  Ryhmäliikuntatunti
  Ryhmäliikuntatunti
  Ihmiset treenaamassa

  Alexander health club on vakuutettu kuntosali

  Meiltä löytyy kaikki vaadittavat vakuutukset ja sertifikaatit

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen