Siirry suoraan sisältöön

FLT ravintovalmentaja

Ravintovalmennus auttaa lisäämään virkeyttä

Ruokavalio on tärkeä osa mitä tahansa treeniohjelmaa. Huonolla ruokavaliolla tulokset eivät välttämättä tule näkyviin niin kuin pitäisi tai energiaa ei löydy sopivasti treeneihin. Jokainen treenaaja on yksilö ja siksi yksilöllinen ravintovalmennus ja sen suunnittelu on erittäin tärkeää.

Meillä työskentelee ammattimaisia ravintovalmentajia, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan ja terveyttä edistävän ruokavalion. Ravintovalmennus on mahdollista yhdistää personal trainerin kanssa käytäviin treeneihin, jolloin elämäntaparemontti on entistä helpompaa. Me autamme sinua matkallasi kohti unelmiasi ja saat meiltä aina apua kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Kuntosalimme sijaitsee aivan Oulun keskustassa ja lähinnä meitä ovat Hollihaka, Kuusiluoto ja Pokkinen. Pääset meille kuitenkin helposti myös julkisilla liikennevälineillä.

Nainen suunnittelee treeniohjelmaa

Varaa aika ravintovalmennukseen

FLT ravintovalmentaja auttaa lisäämään vireystilaasi

Henkilökohtainen ravintovalmennus on avain kohti energisempää kehoa ja jaksamista. Koska oikeanlainen ravinto on avainasemassa kaikessa, mitä arjessa teemme, on erittäin tärkeää että kaikki ovat kunnossa sen osalta. Jos olet kiinnostunut laittamaan ruokavaliosi kerralla kuntoon, ota meihin yhteyttä ja varaa aika. Tiesitkö, että ensimmäinen kuntosalikerta personal trainerin kanssa on sinulle aina ilmainen? Et siis sitoudu mihinkään, ellet ole varmasti kiinnostunut jatkamaan asiakkaanamme. Olet tervetullut meille kokeilemaan palvelujamme milloin vain.

Treeniohjelman suunnittelua  * Emme jaa tietojasi.

  Aina edullista ravintoneuvontaa

  Ravintoneuvonta on meillä edullista ja saat kaikki palvelut meillä vieläkin edullisempaan hintaan jäsenyyden kautta. Jos sinulla on siis jäsenyys kuntosalillemme, olet oikeutettu saamaan myös ravintoneuvontaa edullisempaan jäsenhintaan. Edullisuus ei koskaan ole laadusta pois, ja löydätkin meiltä alan parhaita työntekijöitä, jotka kannustavat ja auttavat sinut kohti tavoitteitasi.

  Personal trainerin tunti

  Asiakkaiden palautteet

  FLT ravintovalmentaja kokemuksia

  Varasin mielenkiinnolla ajan FLT ravintovalmentajalle ja yllätyin täysin. En ollut edes ajatellut kuinka paljon sokeria tulin syöneeksi päivittäin, vaikka en edes herkuttele. Ravintovalmentaja auttoi minua näkemään kokonaiskuvan ja tasapainottamaan ruokavalioni. Olen erittäin tyytyväinen.
  Annika K.
  FLT ravintovalmentaja
  Olin pitkään ollut väsynyt eikä liikunta innostanut millään. Päätin kokeilla ravintovalmentajaa ystäväni suosituksesta. Nyt olen viimein saanut energiaa jokaiseen päivään hyvästä ja terveellisestä ruokavaliosta. Voin vain suositella lämmöllä tätä palvelua kaikille.
  Minna H.
  FLT ravintovalmentaja
  En ollut kuullut koskaan aikaisemmin FLT-ruokavaliosta ennen kuin aloin treenaamaan salilla. Valmentajani suosituksesta päätin kokeilla palvelua, enkä kadu ollenkaa. Olen saanut niin paljon lisää energiaa treeneihin ja tulokset ovat olleet entistä parempia.
  Ilari
  FLT ravintovalmentaja

  Oikeanlainen ravinto auttaa jaksamaan arjessa

  Oikeanlainen ravinto näyttelee suurempaa osaa arjessamme kuin osaamme kuvitellakaan. Se auttaa pitämään meidät terveinä ja antaa meille energiaa. Ravintovalmentajamme tehtävänä on auttaa sinua löytämään juuri sinulle optimaalinen ruokavalio.

  Optimaalinen ruokavalio löydetään parhaiten tutustumalla juuri sinun elämääsi, rutiineihin, arkeen ja työn sekä treenien määrään. Yhdenlainen ruokavalio voi olla toiselle paras, mutta ei välttämättä sinulle.

  Koska olemme kaikki yksilöitä, on äärimmäisen tärkeää ottaa huomioon kehosi toiminta ruokavaliota suunniteltaessa. Tästä syystä ravintovalmentajamme ovat täällä sinua varten. Heitä on helppo lähestyä ja heillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. He myös ylläpitävät omaa osaamistaan osallistumalla erilaisille kursseille, ja sitä kautta jakavat tietouttaan myös sinulle.

  Ravintovalmennus meillä on todennäköisesti ratkaisu, jota et tule katumaan. Voit saada paljon lisää energiaa jokapäiväiseen arkeesi.

  Kuntosalilla treenaaja
  Nainen syö kuntosalilla eväitä
  Nainen pakkaa eväät laukkuun

  Ravintovalmennus ammattilaisen johdolla

  Ravintovalmentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia

  Kuntosali Oulu on työpaikka monelle osaavalle ravintovalmentajalle. Saat meiltä aina asiantuntevaa neuvontaa yksilölliseen ravitsemukseen liittyen. Voit tulla meille silloin kun kaipaat muutosta elämääsi.

  Ravintovalmentajamme ovat koulutettuja alansa ammattilaisia. Heillä on takanaan vuosien koulutus ravitsemusalalta ja lisäksi he ylläpitävät osaamistaan osallistumalla erilaisille kursseille säännöllisesti.

  FLT ravintovalmentaja on ammattilainen, joka osaa ottaa huomioon yksilölliset tarpeet ravinnossa. He eivät ainoastaan anna sinulle valmista ruokalistaa käteen, vaan he käyvät kanssasi tarkasti ja luottamuksella läpi elämäsi yksityiskohdat, jotta he osaavat suunnitella juuri sinulle sopivan ruokavalion. Pääset samalla oppimaan heiltä paljon, sillä he selittävät sinulle tarkasti, miksi mikäkin ruokavalio toimii juuri sinun kehollesi parhaiten.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen