Siirry suoraan sisältöön

Kehonkoostumusmittaus Oulu

Kehonkoostumus omaan tietoon

Kehonkoostumus kertoo sinulle paljon siitä, mitä kehossasi tapahtuu, ja millaista treeniä tarvitset. Sen vuoksi on tärkeää, että teetät kehonkoostumismittauksen silloin kun haluat päästä oikeanlaisiin tuloksiin. Pelkkä rasvaprosentin mittaus ei riitä, sillä on hyvä tietää kehosta myös muita asioita, kuten oma lihasprosentti.

Kun oma kehonkoostumus on selvillä, on paljon helpompi suunnitella oma treeni omien tavoitteiden mukaan. Tietämällä oman rasva- ja lihasprosentin on helpompi valita juuri oikeita lajeja ja liikkeitä tukemaan omaa kehon kehitystä ja omia tavoitteita. Kun tulet meille kehonkoostumusmittaukseen, voimme yhdessä suunnitella treenisi oikein.

Meille on helppo saapua mistä päin Oulua tahansa, mutta lähinnä meitä sijaitsevat Hollihaka ja Kuusiluoto. Myös bussiyhteydet toimivat meille säännöllisesti ja vaivatta.

Kehonkoostumusmittaus

Varaa aika kehonkoostumusmittaukseen

Kehonkoostumusmittaus Oulu selvittää kehosi kunnon edullisesti

Suosittelemme, että teetät kehonkoostumismittauksen, jos sinulla on tavoitteita ja haluat saada näkyviä tuloksia. Jos vielä epäilet, voit ottaa meihin yhteyttä, ja me kerromme sinulle tarkemmin, mitä kehonkoostumusmittaus kertoo, ja miksi se on kannattavaa. Voit myös ottaa meihin yhteyttä varataksesi ajan. Tiesitkö, että saat meiltä ilmaisen tutustumiskerran joko kuntosalille, personal trainerille tai ryhmäliikuntaan. Kannattaa siis jättää meille viesti, mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan meillä treenaamista. Viestin jättäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Treeniohjelman suunnittelua  * Emme jaa tietojasi.

  Yksilöity treenisuunnitelma

  Koulutetut personal trainerimme käyvät kanssasi läpi yksilöllisen suunnitelman perustuen kehosi koostumukseen ja sinun toiveisiisi. Jos toivot pienempää rasvaprosenttia, lähdemme treenaamaan sinulle mieluisaa lajia, joka polttaa rasvaa. Jos taas toivot suurempaa lihasprosenttia, keskitymme lihasten rakentamiseen. Näin voimme tehostaa treenisi oikein, jotta treenaat itseäsi kohti tavoitettasi.

  Kuntovalmentajan tapaaminen

  Asiakkaiden palautteet

  Rasvaprosentin mittaus pihdeillä, kehonkoostumusmittaus ja muut asiakkaiden kokemukset

  Tavoitteenani oli laihtua kymmenen kiloa puolessa vuodessa. Koska en yhtään tiennyt, onko se mahdollista, otin kaiken avun ja tuen vastaan. Kehonkoostumusmittauksessa sain tietää, että minulla oli enemmän lihaksia kuin osasin ajatella. Osaava personal trainer auttoi minua suunnittelemaan treenini ja nyt olen puolessa välissä tavoitteestani. En malta odottaa.
  Ninni P.
  Kehonkoostumusmittaus
  Olin ehtinyt treenaamaan jo pitkään salilla ennen kuin päätin mennä kehonkoostumusmittaukseen. Halusin tietää kehoni nykyisen koostumuksen ja sain apua osaavalta valmentajalta treenieni suunnitteluun. Yllätyin mittauksen tuloksista ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.
  Viivi
  Kehonkoostumusmittaus
  Minulla oli tavoitteena saada mahdollisimman paljon lihasmassaa treeneillä, joten päätin seurata omaa kehitystäni kehonkoostumusmittauksen avulla. Suosittelen ehdottomasti käyttämään kehonkoostumusmittausta oman kehityksen seurantavälineenä, sillä vaaka ei aina näytä lukemia oikein. Olen erittäin tyytyväinen.
  Pauli P.
  Kehonkoostumusmittaus

  Ammattitaitoista ohjausta

  Kaikki personal trainerimme ovat koulutettuja ja heillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Toivottavasti liityt ammattitaitoisten ohjaajiemme seuraan, sillä he osaavat auttaa sinua matkalla kohti unelmiasi.

  Personal trainerimme ovat aina ystävällisiä ja heihin on helppo luottaa. Työskentely heidän kanssaan on mukavaa. Emme koskaan kerro asiakkaidemme asioista kolmansille osapuolille.

  Rakastamme työtämme kuntosalilla ja se näkyy hyvänä ilmapiirinä. Meille on aina kiva tulla töihin ja toivomme, että se näkyy myös asiakkaillemme. Olet aina tervetullut meille treenaamaan, ja me olemme täällä sinua varten. Olemme aivan yhtä innokkaita näkemään onnistumisesi kuin sinäkin ja siksi teemme kaikkemme, jotta onnistuisit yltämään tavoitteisiisi.

  Koska kehonkoostumus kertoo paljon kehosi nykyisestä tilasta, suosittelemme sinua mittaamaan kehosi koostumuksen noin kaksi kertaa vuodessa. Näin osaamme suunnitella treenisi aina oikein.

  Nainen treenaa personal trainerin avustuksella
  Nainen treenaa personal trainerin avustuksella
  Nainen treenaa personal trainerin avustuksella

  Kehonkoostumus selville alan ammattilaisten avustuksella

  Työntekijämme ovat koulutettuja ammattilaisia

  Kun haluat päästä tuloksiin nopeasti ja turvallisesti, on kuntosali Oulu aina apunasi. Löydät meiltä osaavia alan ammattilaisia tueksesi matkalle kohti unelmiasi.

  Löydät meiltä saman katon alta koulutettuja liikunnanohjaajia, ravitsemusterapeutteja, hierojia ja muita liikunta- ja terveysalan ammattilaisia. Voit luottaa toiveesi meidän käsiimme.

  Voit saapua meille omana itsenäsi, sillä meille kaikki ovat tervetulleita omaan kuntoon katsomatta. Ammattitaitoiset työntekijämme auttavat sinut ilolla alkuun treeneissäsi, ja autamme sinua tietämään kehosi todellisen kunnon. Tässä auttaa sekä kehonkoostumusmittaus Oulu että kuntotestit ja oikeanlainen ravitsemusneuvonta. Jos yhtään kiinnostuit, voit jättää meille viestin niin keskustellaan tarkemmin tilanteestasi ja toiveistasi.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen