Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Kuntosaliharjoittelun hyödyt

Kuntosaliharjoittelun hyödyt

  • tehnyt
Kuntosaliharjoittelu

Tiesitkö, että kehosi hyötyy kuntosaliharjoittelusta monella eri tavalla? Kuntosaliharjoittelu ei siis ole pelkästään mukavaa lihaksia kasvattavaa treeniä, vaan se sisältää myös lukuisia muita hyötyjä, jotka vaikuttavat yleiseen hyvinvointiin ja terveyteen kokonaisvaltaisesti. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, mitkä ovat keskeisimmät kuntosaliharjoittelun hyödyt. Jatka siis lukemista, sillä saatat jopa yllättyä positiivisesti ja alkaa treenaamaan pelkästään näitä hyötyjä tavoitellaksesi.

Kuntosaliharjoittelun hyödyt lihaksille

Kuntosaliharjoittelu on tietenkin hyödyllistä lihaksille, sillä se on yksi tehokkaimmista tavoista kasvattaa omaa lihasmassaa. Lihakset voivat kasvaa jopa 10 % ensimmäisten harjoituskertojen jälkeen. Säännöllisellä harjoittelulla lihasmassaa voidaan kasvattaa jopa huimat 50 % muutaman kuukauden treenaamisella. Parempi lihaskunto auttaa myös jaksamaan arjessa. Pystyt esimerkiksi kantamaan painavampia esineitä kuin ennen ilman niin suurta vaaraa loukkaantumisesta.

Kun lihaskunto kasvaa, keho tarvitsee enemmän energiaa päivittäin. Näin rasva palaa ja keho kiinteytyy. Kiinteytymisen tulokset alkavat näkymään lähes yhtä nopeasti kuin lihasmassan kasvussakin, ja oma peilikuva saattaa muuttua miellyttävämmäksi. Jos kaipaat tukea treenien aloittamiseen tai rasvan polttamiseen, kuntosali Oulu tarjoaa ammattimaisia valmentajia tueksesi salitreenien puolelle.

Kuntosalitreenin muut hyödyt

Kuntosalitreeni sisältää myös lukuisia muita hyötyjä. Se laittaa aineenvaihdunnan kunnolla töihin ja aineenvaihdunta pysyy yllä jopa 72 tuntia harjoittelun jälkeen. Lisäksi se alentaa verenpainetta, suojaa kakkostyypin diabetekselta, vähentää selkä- ja hartiavaivoja ja hidastaa ikääntymistä. Lisäksi oma elämänlaatu paranee ja energia lisääntyy. Jo näiden syiden vuoksi kannattaa antaa salitreeneille mahdollisuus ja parantaa omaa elämää.

Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen