Siirry suoraan sisältöön

Kuntosalipalvelut

Kaikki hyvinvointi- ja kuntosalipalvelut

Nainen suunnittelee treeniohjelmaa

FLT ravintovalmentaja

Oikeanlainen ravinto antaa keholle kaiken, mitä se tarvitsee ollakseen energinen ja toimiakseen oikein. Meillä työskentelevä FLT ravintovalmentaja ottaa huomioon sinut ja kehosi yhtenä kokonaisuutena. Hän auttaa sinua oikeanlaisen ravitsemuksen ja syömisrytmin löytämisessä, jotta oppisit syömään sellaista ruokaa, joka pitää kehosi terveenä.

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittaus Oulu

Mittaa kehosi rasva- ja lihasprosentti

Kehonkoostumusmittaus Oulu auttaa sinua saamaan selvää kehostasi. Mittaamalla esimerkiksi rasvaprosenttisi, tiedät paremmin, millaista urheilua tarvitset voidaksesi paremmin ja saavuttaaksesi kaikki tavoitteesi.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta Oulu

Ovatko lihaksesi kipeät treenin jälkeen tai kaipaatko kokonaisvaltaista hemmotteluhetkeä? Kuumakivihieronta Oulu auttaa sinua rentouttamaan sekä kehosi että mielesi tehokkaasti. Jos siis painit lihasjumien ja stressin kanssa, kannattaa antaa mahdollisuus kuumakivihieronnalle esimerkiksi salikäyntisi yhteydessä tai muuten vain vaikka työpäivän jälkeen.

Varaa ilmainen tutustumiskäynti

Treeniohjelman suunnittelua  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden palautteet

  Tätä mieltä asiakkaamme ovat

  Olen käyttänyt personal trainerin apua kuntosalitreeneissä, sillä olen halunnut oppia oikeat tekniikat ja löytää minulle sopivat painot. Valmentaja on osannut ottaa huomioon kaikki toiveeni ja olet erittäin tyytyväinen. Suosittelen myös muille.
  Marko H.
  Ohjatut kuntosalitreenit
  Olen aivan ihastunut kuumakivihierontaan. Kävin ilmaisen kokeilukerran kuumakivihieronnassa ja jäin koukkuun. Olen onnistunut rentouttamaan kehoni ja pääsemään eroon liiallisesta stressissä hieronnan aikana. Aion jatkaa tätä säännöllisesti niin kauan kuin mahdollista.
  Janita P.
  Kuumakivihieronta
  Kävin kehonkoostumusmittauksessa, koska halusin tietää kehoni lihasmassan määrän. Olin yllättynyt tuloksista, sillä en osannut yhtään ajatella kuinka paljon töitä kunnon lihasmassan saamiseen tarvitaan. Nyt ainoa ehdottomasti jatkaa salin puolella treenejä.
  Juho R.
  Kehonkoostumusmittaus

  Vakuutettu kuntosali

  Meillä on kaikki tarvittavat vakuutukset

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen