Siirry suoraan sisältöön

Kuumakivihieronta Oulu

Kuumakivihieronta kahdelle tai oma hemmotteluhetki

Oulun hieronta tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluja, joista yksi suosituimmista on kuumakivihieronta. Hieronta rentouttaa sekä lihaksia että mieltä ja lisäksi sillä on lukuisia muita positiivisia vaikutuksia, joista kerromme sinulle tarkemmin. Meillä pääset siis hierottavaksi joko kuntosalitreenin jälkeen tai silloin kun sinusta parhaalta tuntuu.

Haluaisitko mieluummin lähteä hemmoteltavaksi ystäväsi kanssa? Sekin onnistuu, sillä voit varata meiltä ajan joko vain itsellesi tai sitten itsellesi ja ystävällesi. Kuumakivihieronta kahdelle on täydellinen tapa rentoutua keskellä kiireistä arkea ja ottaa hieman vapaa-aikaa itselle. Ystävän kanssa tehty hemmotteluhetki tekee kokemuksesta kaksinverroin hauskemman.

Meille on helppo tulla hemmoteltavaksi, sillä sijaitsemme aivan Oulun keskustassa. Kuusiluoto ja Pokkinen ovat lähimpiä alueita, mutta voit tulla meille myös muualta päin Oulua, sillä julkinen liikenne toimii moitteetta.

Kuumakivihieronta

Varaa ilmainen hemmotteluhetki

Kuumakivihieronta Oulu huoltaa kehoa ja mieltä

Oletko ikinä käynyt kuumakivihieronnassa? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan palvelujamme aivan ilmaiseksi, sillä meiltä saat yhden kerran ilmaiseksi joko kuntosalitreeniä, ryhmäliikuntaa tai kuumakivihierontaa. Jos et vielä tiedä, millaista on kuumakivihieronta, on ilmainen hierontakerta täydellinen valinta juuri sinulle. Pääset kokeilemaan, olisiko juuri tämä sinun juttusi ennen kuin tilaat meiltä maksullisen ajan. Voit ottaa meihin yhteyttä varataksesi ilmaisen kokeilukerran täyttämällä sivultamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Me vastaamme sinulle 48 tunnin sisällä.

Treeniohjelman suunnittelua  * Emme jaa tietojasi.

  Aina edulliset jäsenhinnat

  Jos innostut treenaamaan ja hemmottelemaan itseäsi meillä, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa meille kuntosalikortti. Jäsenenämme saat kaikki hemmotteluhoidot, hieronnat ja muut palvelut tavallista edullisempaan hintaan. Pääset siis samalla treenaamaan meille jäsenmaksulla ja sen lisäksi voit hemmotella itseäsi saman katon alla edulliseen hintaan. Jos kiinnostuit, voit ottaa meihin yhteyttä.

  Nainen juttelee treenien ohella

  Asiakkaiden palautteet

  Kuumakivihieronta kokemuksia

  Päätin kokeilla kuumakivihierontaa, koska kehoni aivan jumissa aloitettuani treenaamisen pitkän tauon jälkeen. Kyseessä oli erittäin positiivinen kokemus, sillä koko kehoni rentoutui, eivätkä lihakseni enää tuntuneet niin kipeiltä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.
  Janni K.
  Kuumakivihieronta
  Olin jo aiemmin käynyt kuumakivihieronnassa ja hyvien kokemusten vuoksi halusin viedä myös ystäväni kokeilemaan sitä. Suosittelen tätä ehdottomasti, sillä koko kehoni nautti kivien lämmöstä ja mukavasta seurasta. Menemme ehdottomasti uudelleen.
  Tuija
  Kuumakivihieronta kahdelle
  Päätin kokeilla kuumakivihierontaa normaalin urheiluhieronnan yhteydessä, sillä hierojani suositteli sitä. En osannut ajatella, miten kokonaisvaltaisesti lämpö auttoi lihaksiani palautumaan treenistä. Aion ottaa tämän tavaksi ja suosittelen tätä ehdottomasti myös muille.
  Risto A.
  Kuumakivihieronta

  Kuumakivihieronnalla rentoutat lihaksesi ja voit hyvin

  Kuumakivihieronta sisältää lukuisia positiivisia vaikutuksia. Kivien lämpö vaikuttaa hierontaan positiivisesti, sillä vaikutus ulottuu jopa kolmen sentin syvyyteen saaden aikaan rentoutumisen koko kehoon.

  Kivien lämpö myös lievittää stressiä, rentouttaa lihaksia ja auttaa lihaskipuun. Lisäksi se tehostaa aineenvaihduntaa sekä kehon lymfa- ja verenkiertoa.

  Kuumakivihieronnan voit ottaa halutessasi myös urheiluhieronnan yhteyteen, sillä hierojamme taitavat molemmat. He ovat alallaan erittäin koulutettuja ja voit luottaa kehosi heidän osaaviin käsiinsä. Kuumakivihieronta toteutetaan noin 60 asteisessa vedessä lämmitetyillä basalttikivillä, ja kyseessä on kivuton hierontamuoto. Kivien mineraalit ovat hyväksi iholle, joten lihasten ja mielen lisäksi myös iho nauttii.

  Kuumakivihieronta kahdelle voi olla loistava idea viettää aikaa ystävien kesken rennosti ottaen. Silloin ei myöskään tarvitse lähteä kokeilemaan uutta asiaa aivan yksin.

  Mies kuumakivihieronnassa
  Kuntosalilla treenaaja
  Kuumakivihieronta

  Kuumakivihieronta kahdelle ammattitaidolla

  Hierojamme ovat koulutettuja alansa ammattilaisia

  Kuntosali Oulu palkkaa hierojiksi vain ammattitaitoisia henkilöitä. Kaikilla hierojillamme on takanaan vaadittu koulutus ja lisäksi he ovat käyneet myös kuumakivihierontakurssin.

  Voidaksemme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua ja uusimpien trendien mukaisia hoitoja, hierojamme pitävät ammattitaitoaan yllä ja kehittävät itseään säännöllisesti erilaisilla alan kursseilla.

  Kuumakivihieronta Oulu tarjoaa sinulle siis ammattitaitoista hierontaa ja kehonhuoltoa. Haluamme auttaa sinua pitämään kehostasi huolta parhaalla mahdollisella tavalla, sillä meillä jokaisella on vain yksi keho, joka kantaa meitä läpi koko elämän. Olemme palkanneet meille paikallisia hierojia, joille kaikille on aivan yhtä tärkeää auttaa sinua huolehtimaan kehostasi. Autamme sinua mielellämme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja meille olet aina tervetullut.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen