Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Ouluhalli kuntosali uudistui peruskorjauksen yhteydessä

Ouluhalli kuntosali uudistui peruskorjauksen yhteydessä

  • tehnyt
Kuntosaleilla on tarjolla yleensä laitteita sekä vapaita painoja.

Ouluhalli kuntosali on Ouluhallin laajennuksen jälkeen tuonut uutta potkua kaupungin kuntosalitarjontaan. Selvästi pieni kilpailu piristää markkinoita ja kaikki toimivat salit joutuvat hetken miettimään tarjontaansa sekä omaa mainostustaan. Onko se riittävää vai pitääkö tehdä jotakin? Myös siinä yhteydessä on käytävä hinnoittelu läpi eli onko salin nykyinen hinnoittelu kilpailukykyinen. Jos ei, niin mitä pitää tehdä kilpailukyvyn parantamiseksi. Monesti kynnyskysymys on myös palveluajat eli miten sali on päivittäin auki.

Ouluhalli kuntosali oli mittava uudishanke

Oululaiseen kuntosalibisnekseen kaupunki vastasi varsin mielenkiintoisella vedolla. Uusi rakennushanke toi paljon hyviä ja hyödyllisiä muutoksia liikkuvien arkeen. Pukuhuoneet ovat nyt hallin keskipiste ja sisälle tullaan myös kulkuporttien kautta. Tällaisiin massiivisiin sisäliikuntapalveluihin harvoin kaupungit panostavat samalla tavoin kuin Oulussa. Kuntosalilaitteita on tarjolla monipuoliseen treenaamiseen ja sinne pääsee aukioloaikojen mukaisesti. Erillisiä vuoroja ei tarvitse varata.

Kuntosali Oulu puolestaan tarjoaa muitakin palveluja kuin pelkän harjoittelun. Moni haluaakin saada palveluista lisäarvoa harjoitteluun. Tällaisia palveluja ovatkin ravintovalmennus sekä erilaiset hierontapalvelut. Myös kehonkoostumusmittauksen avulla voi seurata sitä, miten harjoittelu on tuottanut tulosta. Näillä palveluilla on tänä päivänä kysyntää saleilla. Hyvin koottu palvelukonsepti tuo asiakkaille kaivattuja tukipalveluja. Myös aukioloajat ovat pitkiä ja siksi kestävät vertailun muihin saleihin nähden.

Kuntosalien kilpailu

Kilpailua Oulun kuntosalien välillä käydään sekä hinnoissa että aukioloajoissa. Myös salin keskeinen sijainti vaikuttaa siihen, miten mielenkiintoinen paikasta tulee. Salin laitteiden nykyaikaisuus sekä korkea laatu takaavat sen, että asiakkaiden mielenkiinto säilyy. Yhtenä arvostuksen kohtana on myös hyvä sisäilma ja se, että pukuhuoneet pysyvät siisteinä päivän mittaan. Viimeisenä eikä myöskään vähimpänä vaikuttaa myös salin yleinen ilmapiiri. Rento sali, jossa on niin sanotusti ”hyvä meininki”, puree aina.

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen