Fysioterapia

Kehonhuolto on olennainen osa hyvinvointia. Asiantunteva fysioterapeuttimme arvioi liikkumista, terveyttä, toimintakykyä ja toimintarajoitteita. Fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, fysikaalinen ja manuaalinen terapia sekä apuvälinearviot. Laadukkaalla fysioterapialla ennaltaehkäistään kiputiloja tai parannetaan jo ilmenneitä vaivoja.  Ammattitaitoisen fysioterapeuttimme kanssa olet asiantuntevassa ohjauksessa ja harjoittelet aina turvallisesti yhdessä asetettuja tavoitteita kohti. Tule lääkärin lähetteellä tai ilman!

Fysioterapia­palvelumme

Fysioterapia
45 min, 89 €
30 min, 59 €
Savilämpö, sähköhoito, manuaalinen käsittely, liikehoito tai kylmähoito.

Balance
45 min, 89 €
Ryhdin-, kaularangan-, selän-, olkanivelten liikkkuvuuden tutkiminen ja alaraajojen lihaskireyksien kartoittaminen sekä täsmäohjeet ongelma-alueille.

Relax
45 min, 89€
30 min, 59 €
Savilämpö, hieronta tai hot stone massage.

Test
45 min, 89 €
Aerobinen tai lihasvoimatesti.

Fysioterapeuttinen ohjaus ja yksilöllinen harjoitusohjelma
45 min, 139 €

Yksilöllinen harjoitusohjelma
89 €

Lymfaterapia (LYKO)
45 min, 99 €
Lymfaterapia on fysioterapian erikoisala. Lymfaterapia on imusuoniston manuaalista käsittelyä, jonka seurauksena aineenvaihdunta kiihtyy ja turvotus laskee. Lue lisää...

 

* Aikojen peruutukset tulee tehdä  viimeistään vuorokausi (24 h) ennen varattua aikaa. Käyttämättömistä tai peruuttamattomista varauksista veloitamme normaalin hinnan.

 

Fysioterapeutin voit tilata myös kotikäynnille. Kysy lisää!

Varaa fysioterapia

p. 040 531 4211