Teemaillat

Alexanderin teemaillat ovat ainutlaatuisia yhteistreenejä, jotka rakentuvat tietyn aihealueen ympärille. Treenit vetää kyseiseen teemaan erikoistunut valmentaja. Teemaillassa osallistuja saa kokonaisvaltaisen treenin jo yhdellä osallistumiskerralla, mutta suosittelemme hankkimaan viiden kerran lippupaketin. Platina-jäsenillä kuukausittainen teemailta kuuluu jäsenyyteen! Katso treenien teemat ja kuvaukset alta.

 

Bootcamp

Bootcamp-ryhmäohjauksessa treenataan tehokkaasti armeijatyyliin pääosin kehonpainoa ja yksinkertaisia välineitä hyödyntäen vaativan valmentajan ohjauksessa. Oman kehon lisäksi käytetään magneettista vastuskärryä, köysiä, renkaita, funktionaalista räkkiä ja vapaita painoja. Bootcamp on englanniksi, mutta ohjaaja puhuu tarvittaessa myös suomea. Haasta itsesi!

60 min / kerta, PT Darrell Holmes

 

Poliisikoulu

Ryhmässä tutustutaan poliisikoulun tämän hetken pääsykoevaatimuksiin ja valmistaudutaan sen fyysisiin testeihin. Harjoituksissa tehdään testeissä läpikäytäviä asioita ja vahvistetaan osallistujien heikkoja osa-alueita voimanhankinta- ja tekniikkatreeneillä. Lopuksi suoritetaan poliisikoulun fyysinen testi mahdollisimman autenttisesti! (Lopputestin erillismaksu +20€, sis. uintitestin)

60 min / kerta, PT Matti Kataja

 

Love

Ryhmään osallistutaan pariskunnittain (kaksi yhden hinnalla). Ohjauksessa tutustutaan kahdestaan tehtäviin lihaskuntoliikkeisiin, venytysliikkeisiin, hierontanikseihin sekä muihin kahden hengen aktiviteetteihin. Mukana myös henkisen puolen yhteisharjoituksia. Ihanaa yhdessä tekemistä!

90 min / kerta, PT Krista Saaranen

 

Hulk

Spesiaaliteema, jossa super-energinen personal trainer johdattaa ryhmänsä korkea-intensiiviseen treeniin! HIIT-treeniä, jossa yhdistellään cross training -elementtejä sekä tavanomaisempaa kuntosali-treenausta.

60 min / kerta, PT Mika Kankainen

 

60+

Varttuneemmille suunniteltu hyvinvointiryhmä, jossa tehdään matalasykkeistä, mutta tehokasta kuntosaliharjoittelu sekä mm. keppijumppaa, niska-selkätreeniä, tasapainoharjoittelua ja asahia. Tavoitteena edesauttaa ikääntymisen ja pitkäaikaissairauksien tuomien haittavaikutusten ennaltaehkäisyssä.

60 min / kerta, PT Päivi Hytinkoski

 

Fitness

Ryhmä fitness-urheilusta kiinnostuneille sekä uusia tuulia ja haasteita hakeville. Ryhmä sopii erityisesti sinulle, joka haluat tutustua ja kokeilla, mitä fitness-harjoittelu on. Ohjaajana fitness-erikoistunut personal trainer.

PT Tiina Vahera

Varaa paikkasi

p. 044 240 5621