Siirry suoraan sisältöön

Kuntosalikortti hinta

Varaa ilmainen tutustumiskerta joko kuntosalille tai ryhmäliikuntaan. Täytä sivustoltamme löytyvä yhteydenottolomake, kerro toiveistasi meille ja odota vastaustamme. Vastaamme sinulle 48 tunnin kuluessa.

Ota meihin yhteyttä

Varaa ilmainen tutustumiskäynti yhteydenottolomakkeen kautta

Kuntosali Oulu toivottaa sinut aina tervetulleeksi treenaamaan sellaisena kuin olet. Voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjousta täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Me vastaamme sinulle kahden päivän kuluessa. Tällöin saat ilmaisen treenikerran, ja jos innostut treenaamaan enemmänkin, salikortti hinta on meillä hyvin edullinen.

Tavoitteenamme on olla halvin kuntosali Oulussa, ja siksi personal trainer hinta on meillä erittäin kilpailukykyinen. Edullinen hinta ei tietenkään tarkoita huonompaa laatua, sillä meillä työskentelee joukko alan ammattilaisia eri tehtävissä. Löydät meiltä kaikki hyvinvointi- ja liikuntapalvelut saman katon alta, ja tulemalla jäseneksemme, saat kaikki palvelut meillä edullisempaan jäsenhintaan. Löydät meiltä palveluja aina kuntosalitreeneistä urheiluhierontaan ja ravitsemusneuvontaan asti.

Jos vielä mietit sopisiko kuntosalitreeni sinulle, voit tulla keskustelemaan kanssamme omista tavoitteistasi. Meidän ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään selvittämään omia ajatuksiasi ja toiveitasi. Meille saa tulla myös treenaamaan kertamaksulla, jolloin et ole sitoutunut jatkamaan meillä, vaan saat treenata silloin kun sinusta siltä tuntuu. Jätä siis meille viesti ja varaa ilmainen tutustumiskerta.

Treeniohjelman suunnittelua  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Halpa kuntosali vetää puoleensa

  Rakastan spinningiä ja muita kovempia urheilulajeja. Olen ottanut tämän omaksi vakiosalikseni, sillä tänne on helppo tulla ja hinnat ovat edullisempia kuin toisella salilla, jolla treenasin ennen. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.
  Anni
  Vedetty ryhmäliikunta
  Varasin ilmaisen tutustumiskerran kuntosalille ja jäin sille tielle. Löysin tältä salilta kaiken tarvitsemani ja olen ollut erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Voin lämmöllä suositella myös muille.
  Jarno L.
  Kuntosalilla treenaaminen
  Olin aina halunnut kokeilla kuumakivihierontaa ja nyt viimein sain siihen mahdollisuuden, kun löysin tämän palvelun salilta. Aion jatkaa säännöllisesti ja alan varmasti myös käydä ryhmäliikuntatunneilla.
  Kirsi
  Rentouttava kuumakivihieronta

  Kaikki tarvitsemasi palvelut kerralla

  Saat meiltä hyvinvointipalvelut saman katon alta

  Erotumme muista kuntosaleista siinä, että löydät meiltä kaikki tarvitsemasi hyvinvointipalvelut ja liikuntapalvelut saman katon alta. Pyrimme olemaan halpa kuntosali ja tarjoamaan kaikki palvelumme edulliseen hintaan laadusta tinkimättä. Löydät meiltä vain koulutettuja alan ammattilaisia, jotka auttavat sinua mielellään matkallasi kohti tavoitteitasi. Meillä jokainen asiakas on yksilö ja teemme kaikille yksilöllisen suunnitelman omiin henkilökohtaisiin toiveisiin ja kuntotasoon perustuen. Tervetuloa meille treenaamaan milloin vain.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen